Vrijheid, voldoening, veelzijdig en voorspelbaar

Werken bij Avoord AanHuis

Welkom bij Avoord AanHuis, waar we thuiszorg benaderen met een frisse blik en een warm hart. Bij ons draait het niet alleen om het verlenen van zorg, maar vooral om het bevorderen van zelfstandigheid. Dat doen we door net even anders te kijken en te doen. Door dingen niet over te nemen maar de cliënt te stimuleren. Door hem of haar iets aan te leren. En door gebruik te maken van (technologische) hulpmiddelen. Waar nodig zijn wij er voor de professionele zorg.

Wil jij als helpende plus of verzorgende IG ook onze cliënten helpen, zodat zij weer die dingen kunnen doen, die zij graag zouden willen doen? Solliciteer dan snel.

Werken bij Avoord AanHuis

Wat maakt werken bij Avoord AanHuis zo bijzonder?

Vrijheid

Bij Avoord AanHuis draait het niet om de klok maar om de zorg. Jij bepaalt hoeveel tijd en ruimte je nodig hebt om alle cliënten van jouw route, goede zorg te bieden. De ene cliënt heeft nou eenmaal wat meer tijd en aandacht nodig dan de ander. Dat weet jij als geen ander.


 

Voldoening

Als medewerker van Avoord AanHuis heb je vooral 1-op-1 contact met de cliënt. Hierdoor kun je met jouw zorg en oprechte aandacht direct een verschil te maken in het leven van onze cliënten.

1-op-1 betekent niet alleen, want vaak start je de dag samen met je collega’s. Ook tijdens je route zijn er altijd collega’s dichtbij aan het werk. En voor nieuwe collega’s staat er een buddy klaar die met je mee op route gaat.

Veelzijdig

Geen dag is hetzelfde bij Avoord AanHuis. Met diverse werkzaamheden, uiteenlopende cliënten en innovatieve projecten zoals Langer Actief Thuis (LAT), herkenbare wijkteams en virtuele thuiszorg, blijft je werk altijd boeiend en uitdagend.

Ben je op zoek naar nog meer uitdaging? Avoord heeft diverse doorgroeimogelijkheden zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Voorspelbaar

Bij Avoord AanHuis werken we met een basisrooster. Bij het opstellen hiervan houden we rekening met jouw wensen. Dankzij dit rooster, kun je een jaar vooruit kijken naar je diensten. Zo behoud je, je balans tussen werk en privé.

Heb je schoolgaande kinderen? Dan is onze schoolpleinroute perfect voor jou! Werk tijdens schooluren zodat je je kinderen zelf naar school kunt brengen en op tijd kunt ophalen.

Mooie woorden? Zeker weten.

Loop een dagje mee

Mooie woorden? Zeker weten.

En we laten je ook graag ervaren dat het daar niet bij blijft. Loop eens een dagje mee met een van onze collega’s of solliciteer direct als helpende plus of verzorgende ig, en ontdek hoe bijzonder het werken bij Avoord AanHuis is.

Open je hart en pluk je geluk

Open je hart en pluk je geluk

Ons Avoord-hart klopt dankzij jou. Daarom doen we er alles aan om jouw hart sneller te laten kloppen als je bij ons werkt en hebben we fijne arbeidsvoorwaarden

Geen zorgdiploma?

Ga je graag bij ons aan de slag maar heb je nog geen zorgdiploma? Geen probleem. Je kunt bij ons een extramurale thuiszorgopleiding tot helpende plus volgen. We vertellen je er graag meer over. 

De stappen naar jouw plukjes geluk

Bijdragen aan het levensgeluk van kwetsbare ouderen

Over Avoord

Bijdragen aan het levensgeluk van kwetsbare ouderen

Gewoon goede zorg, dat is wat onze cliënten zoeken. Bijvoorbeeld omdat zij steeds meer zorg en ondersteuning nodig hebben. Of omdat ze zich vaker vergissen en vergeten wat ze doen of zeggen. Maar ook omdat hun naasten zelf af en toe wel wat hulp of begeleiding kunnen gebruiken. Avoord staat bekend om liefdevolle, persoonsgerichte zorg. Onze medewerkers zijn iedere dag samen in touw om dat waar te maken en bij te dragen aan de geluksmomenten van onze cliënten. In de wijk en op onze locaties in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. 

Op dit moment zoeken wij een ...