Aan de slag als

Leerling/Stagiair(e)

Samen kijken we hoe jij aan je toekomst kunt bouwen.
Ga aan de slag als leerling of stagiair bij Avoord of groei door.

Leerling/Stagiair(e)

Stages en opleidingen

Studenten en scholieren die bij ons hun opleiding volgen of stage lopen, zijn onze collega's van de toekomst. Wij zijn er voor je om je optimaal te begeleiden in jouw leerproces. Door de inzet van praktijkopleiders, werkbegeleiders en assessoren creëren we een prettig leerklimaat.

Avoord werkt samen met diverse opleidingsinstituten zoals Curio en Avans Hogeschool. Voor het verkorte traject werken we samen met een particulier opleider Oppstap. Alle leerplaatsen van Avoord voldoen aan de kwaliteitseisen van de stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en als leerbedrijf worden we met een dikke voldoende beoordeeld.

Wie zijn wij?

Bij Avoord sta je er nooit alleen voor: zorgen doen we samen. Avoord is een innovatieve ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. We bieden zorg aan in de wijk (Avoord AanHuis) en op onze locaties. De sfeer binnen Avoord is warm en betrokken. Ruimte voor kansen en nieuwe mogelijkheden vinden we belangrijk. Bij Avoord kun je dus gerust van je laten horen wanneer jij verbeterpunten of kansen ziet. 

Aan de slag als leerling of stagiair bij Avoord?

Onze opleidingsmogelijkheden

Ben jij op zoek naar een leuke plek om kennis en ervaring op te doen in de zorg? Avoord heeft verschillende opleidingsmogelijkheden.

 • BBL Opleiding Verzorgende IG

  BBL Opleiding Verzorgende IG

  Wil jij aan de slag in de zorg maar heb je niet de juiste diploma’s? Avoord biedt een interne opleiding voor zij-instromers zodat jij je diploma Verzorgende IG niveau 3 binnen 18 maanden kan behalen! Deze opleiding is een intensieve praktijkgerichte opleiding waarbij je naast een vaste lesdag thuis aan de slag gaat met de theorie. Tijdens de eerste helft van de opleiding werk je bij een woongroep en de andere helft bij de appartementen/thuiszorg. De opleiding wordt betaald door Avoord. Jouw motivatie en capaciteit zijn essentieel om dit te behalen. Om aan deze opleiding te starten heb je minimaal een HAVO of MBO niveau 3 diploma (de richting maakt niet uit) nodig. Wanneer jij je opleiding succesvol heb afgesloten, ontvang je een erkend diploma en een vast contract

 • BBL Verpleegkundige

  BBL Verpleegkundige

  Heb jij je Verzorgende niveau 3 diploma op zak? En wil jij graag verder leren? Bij Avoord kun je in 2 jaar doorstromen naar Verpleegkundige niveau 4. Tijdens de opleiding tot verpleegkundige ben je onderdeel van één van onze teams zodat je jouw kennis en ervaring meteen kan toepassen in de praktijk.

 • BBL Verzorgende IG-MMZ

  BBL Verzorgende IG-MMZ

  Bij Avoord kan je het combitraject verzorgende IG/MMZ volgen zodat je uiteindelijk 2 diploma's op zak hebt. Om de ouderenzorg zo goed mogelijk te leren kennen, werk je elk jaar op een andere afdeling. Dit opleidingstraject is ontstaan omdat er steeds meer behoefte is aan medewerkers die zowel deskundig zijn in het verlenen van zorg als in het begeleiden van cliënten binnen hun woon- en leefklimaat. Deze opleiding duurt 3 jaar en wordt aangeboden in samenwerking met Curio (ROC West-Brabant).

Groei door met Avoord

Groei door met Avoord

Bij Avoord kan je jezelf blijven ontwikkelen. Samen kijken we hoe jij aan je toekomst kunt bouwen. Bijvoorbeeld met gerichte opleidingen en cursussen waardoor jij altijd de beste kwaliteit van zorg kan bieden. Zo hebben wij al tientallen collega’s opgeleid van Helpende naar Helpende Plus, van Helpende naar Verzorgende IG en van Verzorgende IG naar Verpleegkundige!