Waarom werken bij Avoord?

Waarom werken bij Avoord?

Waarom jij wil werken bij Avoord

Bij Avoord doen we de zorg samen. We bieden moderne ouderenzorg in de gemeenten Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Ons team bestaat uit meer dan 1200 toegewijde collega's en ruim 600 vrijwilligers. Mantelzorgers spelen een steeds grotere rol, en we omarmen digitale innovaties. Bij ons draait het om aandacht voor elkaar en het najagen van geluk, of je nu een cliënt, medewerker, of vrijwilliger bent.

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan een mooie oude dag voor anderen? En zoek je een organisatie die constant innoveert, blijft ontwikkelen en jou stimuleert om het beste uit jezelf te halen? Kom dan werken bij Avoord!

De voordelen voor jou

Uiteraard bieden we je een competitief salaris, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Sommige functies komen in aanmerking voor onregelmatigheidstoeslagen, en je hebt de vrijheid om je overuren te laten uitbetalen. We begrijpen dat balans tussen werk en privé cruciaal is, dus je hebt flexibiliteit in contractvormen en werktijden.

Bij Avoord moedigen we je aan om zaken anders aan te pakken, en jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier staan centraal.                       

Kom bij Avoord, waar we samen zorgen voor een mooie oude dag!

Quote 'Waarom werken bij Avoord'

"Werken in de zorg is elke dag anders. Iedere cliënt heeft zijn eigen verhalen en zorgvragen. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend."

-  Zorgmedewerker bij Avoord