Leonard
Leonard
Recruiter

Leonard

"Wat ik waardevol vind aan mijn functie in de ouderenzorg, is dat ik indirect bijdraag aan de zorg van onze cliënten"

Waarom kiezen zorgverleners voor een baan in de zorg? Wat drijft hen? En welke uitdagingen ervaren ze? Verschillende medewerkers van Avoord vertellen over hun baan, hun ambities en de bijzondere dingen die ze meemaken op de werkvloer. Vandaag is Leonard Bezemer aan het woord. Hij is Recruiter bij Avoord.

“Als je solliciteert bij Avoord, is de kans groot dat je met mij in contact komt. Als Recruiter spreek ik onder andere met sollicitanten en ben ik vaak een van de eerste aanspreekpunten”, aldus Leonard.

Mijn werk is uitdagend, afwisselend én leuk

Leonard vertelt: “Wat ik waardevol vind aan mijn functie in de ouderenzorg, is dat ik indirect bijdraag aan de zorg van onze cliënten. Dit doe ik bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar goede zorgmedewerkers. De verschillende ontwikkelingen die binnen de zorg spelen, vind ik ook erg interessant en dat houdt het werk uitdagend, afwisselend én leuk!”

“Het mooie aan mijn werk is dat ik mensen ontzettend blij kan maken, soms tot emotionele momenten aan toe. Dat geeft mij veel voldoening, daar mag ik zelf ook wel eens wat meer bij stilstaan. Daarnaast help je ook de organisatie met het selecteren van het juiste personeel. Soms moet je ook slecht nieuws overbrengen aan een sollicitant. Dat kan lastig zijn, maar het hoort er bij.”

“Avoord omschrijf ik vaak in twee woorden: warm en af en toe hectisch. Avoord is een ontzettend warme organisatie. Bij iedereen staat de deur altijd open en collega’s doen hun uiterste best, ieder op zijn eigen manier. Doordat er zoveel ontwikkelingen zijn in de (ouderen)zorg en we grote stappen moeten maken, speelt en gebeurt er veel en dat kan soms hectisch overkomen. We dragen allemaal bij om deze ontwikkelingen te kunnen realiseren en daar doe ik graag aan mee.

“Mocht je twijfels hebben om te werken in de zorg, neem dan vooral contact op met mij. Dan kunnen we eens sparren en samen bekijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. En dat zijn er nogal wat kan ik je vertellen. Ben je op zoek naar dankbaar en mooi werk? Bekijk dan hier onze vacatures en wie weet spreek ik je binnenkort.”