Open sollicitatie

Zorgen doen we samen. Wil jij graag samen met ons bijdragen aan het levensgeluk van onze cliënten en is er op dit moment geen vacature die bij je past? Dan ontvangen wij graag jouw open sollicitatie.

Open sollicitatie

Wij bewaren je CV en je hoort van ons zodra er een vacature vrijkomt waarvan wij denken dat die voor jou wel eens heel interessant zou kunnen zijn. Uiteraard raden we je ook aan om onze werkenbij-site in de gaten te houden.

Wie zijn wij?

Bij Avoord sta je er nooit alleen voor: zorgen doen we samen. Avoord is een innovatieve ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. We bieden zorg aan in de wijk (Avoord AanHuis) en op onze locaties. De sfeer binnen Avoord is warm en betrokken. Ruimte voor kansen en nieuwe mogelijkheden vinden we belangrijk. Bij Avoord kun je dus gerust van je laten horen wanneer jij verbeterpunten of kansen ziet. 

Leer- en doorgroeimogelijkheden 

Bij Avoord kan je jezelf blijven ontwikkelen. Samen kijken we hoe jij aan je toekomst kunt bouwen. Bijvoorbeeld met gerichte opleidingen en cursussen. Zo hebben wij al tientallen collega’s opgeleid van Helpende naar Helpende Plus, van Helpende naar Verzorgende IG en van Verzorgende IG naar Verpleegkundige! 

Op naar jouw droombaan bij Avoord