Aan de slag als

Medewerker dagbesteding

Zorgen doen we samen, en als Medewerker dagbesteding ben jij hierin onmisbaar. Graag vertellen we je over deze mooie functie binnen Avoord. 

Medewerker dagbesteding

De functie

Als medewerker van de dagbesteding bij Avoord maak jij mensen blij en tover je een glimlach op iemands gezicht. Met de activiteiten die jij organiseert zorg je voor een zinvolle dagbesteding van onze mensen, waarbij je hun zelfredzaamheid stimuleert. Belangrijk als medewerker dagbesteding is dat je het overzicht kan bewaren en wanneer dat nodig is kan improviseren. Om de activiteiten tot een succes te maken, houd je overzicht over de groep, kan je improviseren waar nodig en stuur jij met plezier onze vrijwilligers aan. Ook ben je van grote waarde als het gaat om het woon-/leefklimaat van onze cliënten. Zie je tijdens de activiteiten verandering in hun gezondheidstoestand op psychosociaal gebied? Dan koppel je dit terug naar de zorgprofessionals. De rol van medewerker dagbesteding is dus een belangrijke! 

Wie zijn wij?

Bij Avoord sta je er nooit alleen voor: zorgen doen we samen. Avoord is een innovatieve ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. We bieden zorg aan in de wijk (Avoord AanHuis) en op onze locaties. De sfeer binnen Avoord is warm en betrokken. Ruimte voor kansen en nieuwe mogelijkheden vinden belangrijk. Bij Avoord kun je dus gerust van je laten horen wanneer jij verbeterpunten of kansen ziet. 

Leer- en doorgroeimogelijkheden 

Bij Avoord kan je jezelf blijven ontwikkelen. Samen kijken we hoe jij aan je toekomst kunt bouwen. Bijvoorbeeld met gerichte opleidingen en cursussen. 

Hebben we je enthousiast gemaakt voor de functie van Medewerker dagbesteding bij Avoord? Bekijk dan hieronder onze vacatures voor Medewerker dagbesteding.

Vacatures Medewerker dagbesteding

  • Momenteel zijn er geen openstaande vacatures voor deze functie. Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. We kijken graag of we een andere passende vacature hebben.