Aan de slag als

Huishoudelijk medewerker

Zorgen doen we samen, en als Huishoudelijk medewerker ben jij hierin onmisbaar. Graag vertellen we je over deze mooie functie binnen Avoord. 

Huishoudelijk medewerker

De functie

Als Huishoudelijk medewerker bij Avoord werk je zelfstandig binnen een gezellig team. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden in de gebouwen van Avoord. Bij de cliënten op de appartementen, op de kamers van onze bewoners, in de huiskamers en gemeenschappelijke ruimtes die de bewoners gebruiken. Werkplezier staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Avoord geven we je de ruimte om jouw wensen en ideeën tot stand te brengen, zodat jij met veel plezier jouw werk kan uitoefenen. 

Wie zijn wij?

Bij Avoord sta je er nooit alleen voor: zorgen doen we samen. Avoord is een innovatieve ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. We bieden zorg aan in de wijk (Avoord AanHuis) en op onze locaties. De sfeer binnen Avoord is warm en betrokken. Ruimte voor kansen en nieuwe mogelijkheden vinden we belangrijk. Bij Avoord kun je dus gerust van je laten horen wanneer jij verbeterpunten of kansen ziet. 

Hebben we je enthousiast gemaakt voor de functie van Huishoudelijk medewerker bij Avoord? Bekijk dan hieronder onze vacatures voor Huishoudelijk medewerker.

Vacatures Huishoudelijke medewerker

  • Momenteel zijn er geen openstaande vacatures voor deze functie. Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. We kijken graag of we een andere passende vacature hebben.