Aan de slag als

Gastvrouw/-heer

Zorgen doen we samen, en als Gastvrouw of Gastheer ben jij hierin onmisbaar. Graag vertellen we je over deze mooie functie binnen Avoord.

Gastvrouw/-heer

De functie

Als Gastvrouw/-heer ben je echt van betekenis voor een ander en zorg je voor een thuisgevoel voor onze cliënten. Je geeft ze de aandacht die ze nodig hebben. Door simpelweg met ze te kletsen, liedjes te zingen of een spelletje te spelen. Ook tover je als gastvrouw/-heer het lekkere eten op tafel in de huiskamer. Van ontbijt tot lunch, avondeten en alle tussendoortjes. Jij bent degene die een glimlach op het gezicht van onze mensen tovert. 

Wie zijn wij?

Bij Avoord sta je er nooit alleen voor: zorgen doen we samen. Avoord is een innovatieve ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. We bieden zorg aan in de wijk (Avoord AanHuis) en op onze locaties. De sfeer binnen Avoord is warm en betrokken. Ruimte voor kansen en nieuwe mogelijkheden vinden we belangrijk. Bij Avoord kun je dus gerust van je laten horen wanneer jij verbeterpunten of kansen ziet. 

Leer- en doorgroeimogelijkheden 

Bij Avoord kan je jezelf blijven ontwikkelen. Samen kijken we hoe jij aan je toekomst kunt bouwen. Bijvoorbeeld met gerichte opleidingen en cursussen. Zo hebben wij al tientallen collega’s opgeleid van Gastvrouw/-heer naar Helpende Plus! 

Hebben we je enthousiast gemaakt voor de functie van Gastvrouw of Gastheer bij Avoord? Bekijk dan hieronder onze vacatures voor Gastvrouw/-heer.

Vacatures Gastvrouw/-heer

  • Momenteel zijn er geen openstaande vacatures voor deze functie. Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. We kijken graag of we een andere passende vacature hebben.